Om oss 🐾

Vi heter Carola & Stefan och bor på en gård strax utanför Borås, i byn Fristad.

Carola har haft hundar hela sitt liv och det är mitt största intresse. Vilket även smittat av sig på Stefan som nu även han är djupt engagerad i allt runt hundarna. Jag har alltid drömt om en kennel igen, men väntat på att hitta rasen jag brinner för. Första gången jag träffade en portugisisk vattenhund kände jag direkt att jag träffat rätt, nu har jag entligen hittat min ras. Och vilken ras sen. Man kan inte annat än älska dom. Det är så mycket kärlek i en portis men ibland får man även ett och annat grått hår. För dom är både smarta och listiga.

Vi tränar en del med våra hundar, agility och noswork är det som våra hundar tycker är roligast. Vi är ute mycket i skogen, då vi har skogen runt knuten men vi tar även turer in till stan och promenera omkring på gatorna och sätter oss på en bänk i parken och njuter av allt som händer där. Mycket bra träning och mycket intryck för hundarna.


Vi arbetar för att ha friska, sunda och rastypiska hundar, som lever med oss i hemmiljö. Vi vill få fram det bästa i rasen och att dom ska bli kärleksfulla och trygga hundar med ett bra psyke.

Våra hundar är med oss överallt, så som på semestern med husbilen och när vi åker och hälsar på vänner. 

Vi jobbar båda väldigt olika tider och det är nästan alltid någon av oss som är hemma. Stefan är heltids brandman på flygplatsen och jag jobbar inom en statligmyndighet. 

Vi har fyra barn som alla har flyttat hemifrån och det känns som om vi har all tid i världen för våra fyrbenta. 

Enklast att få tag på oss är att ringa eller skicka mail. Följ oss gärna ->

Välkommna!